JaaMar MaJa A (Ylläs, Äkäslompolo)

JaaMar Majat, hirsirakenteinen, vuonna 2002 valmistunut, paritalo, sijaitsee Kolarista 40 km pohjoiseen Äkäslompolon kylän Kaulavaarassa.

Paritalon sijainti on rauhallisella mökkialueella, kuitenkin vain vajaan kahden kilometrin päässä kylän kauppakeskuksesta. Lähin ruokaravintola sijaitsee 900 metrin päässä, hiihtolatu-, patikointi- ja kelkkailureitit aivan mökin tuntumassa. Molemmat huoneistot on sisustettu viihtyisästi ja varustettu täysin mukavuuksin. Jaamar Majat A ja B on neljän tähden kohde.

Kohteet ovat vuokrattavissa joko Lomarengas/Ylläksen Matkailu kautta tai suoraan omistajalta. Kysy lisää ja pyydä tarjousta – yhteydenottolomake.

Varaa kohde verkosta

JaaMar MaJa A

Talon A-puoli on hyvin varusteltu ja kodikkaan viihtyisä, väritykseltään harmooninen, noin 65 neliön suuruinen paritalohuoneisto, kahdessa kerroksessa. Yläkerran parvelle johtavat tukevat puuportaat, portaiden ylä- ja alapäässä on portit.

Monipuolisesti varusteltu ja toimiva oleskelutila/avokeittiö, alakerrassa 1 makuuhuone, jossa parisänky (160cm).
Parvella 3 erillistä vuodetta (+ tarvittaessa 2 lisävuodetta). Sauna, pesuhuone ja erillinen wc. Lapsivarustus (matkasänky, peitto+tyyny, syöttötuoli, potta). Lattialämmitys, avotakka.

Varustus:
Sähköliesi, mikroaaltouuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi pakasteosiolla (jenkkikaappi), kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain. 8 hengen astiasto ja täydellinen keittiövälinevarustus. Lisäksi tv, radio, dvd, pyykinpesukone, vaatteiden kuivatuskaappi, pölyimuri, silitysrauta ja –lauta, hiustenkuivain, pölynimuri

Hinnat:
Viikko 712-1548 €

Kohdekuvia

JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp
JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp
JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp
jaanar-maja-a-rakennus-vessa
jaanar-maja-a-rakennus-takka
JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp
jaanar-maja-a-rakennus-ruokapoyta
jaanar-maja-a-rakennus-sauna
JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp
jaanar-maja-a-rakennus-oleskelutila
jaanar-maja-a-rakennus-makuuhuone-2
jaanar-maja-a-rakennus-olohuone
JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp
jaanar-maja-a-rakennus-makuuhuone
JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp jaanar-maja-a-rakennus-vessa jaanar-maja-a-rakennus-takka JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp jaanar-maja-a-rakennus-ruokapoyta jaanar-maja-a-rakennus-sauna JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp jaanar-maja-a-rakennus-oleskelutila jaanar-maja-a-rakennus-makuuhuone-2 jaanar-maja-a-rakennus-olohuone JaamarMaja A-Ylläas Äkäslompolp jaanar-maja-a-rakennus-makuuhuone

Muuta

Avotakka (vain A-puolella). Takkapuut sisältyvät hintaan. Lemmikit sallittu koko talossa. Lemmikeistä lisämaksu. Loppusiivous sisältyy hintaan. Liinavaatteet vuokrattavissa erikseen.

Autokatos/varasto valmistunut vuoden 2012 joulukuussa. Autokatos on ensisijaisesti A-puolen käytössä. Suksien huoltotila autokatos/varastorakennuksessa molempien puolien käytössä. Suksitilassa pitkä huoltotaso, jatkojohto, silitysrauta. Aikuisten potkukelkka, lasten potkukelkka sekä 2 kpl pulkkia sekä A että B-puolien vapaassa käytössä. Kesäkäyttöön tuolit ja pöytä.

Varaukset alkavat klo 18 ja päättyvät lähtöpäivänä klo 11 (myös viikonloppuvaraukset).

Kohteen vuokraus:
Lomarengas/Ylläksen Matkailu tai kysy ja pyydä tarjousta suoraan omistajalta.

Varaa kohde verkosta

Kiinteistöhuolto:
Rakkateam ky (Sivulantie 1), Mika Jatkola p. 0400 890 336

Siivous:
Ylläspalvelu ANT-Tilat Ky, Iso-Ylläksentie 42 A, p. 0400 774 757

Etäisyydet:

  • Helsinki 965 km
  • rautatieasema 40 km
  • bussipysäkki 1,5 km
  • moottorikelkkareitti 300 m
  • ravintola 900 m
  • kauppa 2,2 km
  • hiihtolatu 300 m, latujen pituus 330 km
  • hiihtohissi 4,5 km