JaaMar Maja B (Ylläs, Äkäslompolo)

JaaMar Majat, hirsirakenteinen, vuonna 2002 valmistunut, paritalo, sijaitsee Kolarista 40 km pohjoiseen Äkäslompolon kylän Kaulavaarassa. Paritalon sijainti on rauhallisella mökkialueella, kuitenkin vain vajaan kahden kilometrin päässä kylän kauppakeskuksesta. Lähin ruokaravintola sijaitsee 900 metrin päässä, hiihtolatu-, patikointi- ja kelkkailureitit aivan mökin tuntumassa. Molemmat huoneistot on sisustettu viihtyisästi ja varustettu täysin mukavuuksin. Jaamar Majat A ja B on neljän tähden kohde. Kohteet ovat vuokrattavissa joko Lomarengas/Ylläksen Matkailu kautta tai suoraan omistajalta. Kysy lisää ja pyydä tarjousta – yhteydenottolomake.

JaaMar Maja B

Talon B-puoli on väritykseltään lämminsävyinen, huonetilaltaan korkea ja suuret ikkunat, viihtyisä noin 35 neliön suuruinen paritalohuoneisto mukavasti 2:lle.

Hyvin varusteltu tupa/avokeittiö, makuualkovi, jossa 2 kpl runkopatjasänkyjä (lev. á 80cm) lapsivarustus (matkasänky patjoineen, peitto+tyyny, syöttötuoli). Sauna, pesuhuone/wc, lattialämmitys.

Varustus:
Sähköliesi, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi pakastelokerolla, astianpesukone, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain ja pölyimuri. 6 hengen astiasto tarvittavine keittiövarusteineen. Tv, vaatteiden kuivatuskaappi, silitysrauta ja –lauta, hiustenkuivain

Hinnat:
508-1114 € / viikko

Kuvia kohteesta:

JaamarMaja B-Ylläas Äkäslompolo
jaanar-maja-b-rakennus-sauna
jaanar-maja-b-rakennus-suihku
jaanar-maja-b-rakennus-tv_tila
jaanar-maja-b-rakennus-makuuhuone-3
jaanar-maja-b-rakennus-piha
jaanar-maja-b-rakennus-olohuone-2
jaanar-maja-b-rakennus-olohuone
jaanar-maja-b-rakennus-makuuhuone-2
jaanar-maja-b-rakennus-kuisti
jaanar-maja-b-rakennus-makuuhuone
JaamarMaja B-Ylläas Äkäslompolo
jaanar-maja-b-rakennus-keittio-2
jaanar-maja-b-rakennus-vessa
JaamarMaja B-Ylläas Äkäslompolo
jaanar-maja-b-rakennus-keittio
JaamarMaja B-Ylläas Äkäslompolo jaanar-maja-b-rakennus-sauna jaanar-maja-b-rakennus-suihku jaanar-maja-b-rakennus-tv_tila jaanar-maja-b-rakennus-makuuhuone-3 jaanar-maja-b-rakennus-piha jaanar-maja-b-rakennus-olohuone-2 jaanar-maja-b-rakennus-olohuone jaanar-maja-b-rakennus-makuuhuone-2 jaanar-maja-b-rakennus-kuisti jaanar-maja-b-rakennus-makuuhuone JaamarMaja B-Ylläas Äkäslompolo jaanar-maja-b-rakennus-keittio-2 jaanar-maja-b-rakennus-vessa JaamarMaja B-Ylläas Äkäslompolo jaanar-maja-b-rakennus-keittio

Muuta

Lemmikit sallittu koko talossa. Lemmikeistä lisämaksu. Loppusiivous sisältyy hintaan. Liinavaatteet vuokrattavissa erikseen.

Suksien huoltotila autokatos/varastorakennuksessa molempien puolien käytössä. Suksitilassa pitkä huoltotaso, jatkojohto, silitysrauta. Aikuisten potkukelkka, lasten potkukelkka sekä 2 kpl pulkkia sekä A että B-puolien vapaassa käytössä. Kesäkäyttöön tuolit ja pöytä.

Varaukset alkavat klo 18 ja päättyvät lähtöpäivänä klo 11 (myös viikonloppuvaraukset).

Kohteen vuokraus:
Lomarengas/Ylläksen Matkailu tai suoraan omistajalta.

Varaa kohde verkosta

Kiinteistöhuolto:
Rakkateam ky (Sivulantie 1), Mika Jatkola p. 0400 890 336

Siivous:
Ylläspalvelu ANT-Tilat Ky, Iso-Ylläksentie 42 A, p. 0400 774 757

Etäisyydet:

  • Helsinki 965 km
  • rautatieasema 40 km
  • bussipysäkki 1,5 km
  • moottorikelkkareitti 300 m
  • ravintola 900 m
  • kauppa 2,2 km
  • hiihtolatu 300 m, latujen pituus 330 km
  • hiihtohissi 4,5 km