Kanamummon Piirakkapohja

5,00 

Kuvaus

Sis. riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, maissijauho, perunajauho, hirssi, psyllium, suola, leivinjauhe.
Paino: 248g

Ohje: Kaada pussin sisältö kulhoon ja nypi joukkoon 100 voita tai margariinia.
Lisää joukkoon 2 kananmunaa, sekoita hyvin. Taputtele taikina leivinpaperilla päällystettyyn piirakkavuokaan.
Paista pohjaa 225 asteessa noin 8-9 minuuttia vaaleanruskeaksi.
Tee haluamasi täyte esim. ripottele puolivalmiille pohjalle hieman juustoraastetta, noin 200 gr paloiteltua kinkkua, tomaatti- ja ananaspaloja, ripottele kerros juustoa pinnalle ja
valmista liemi: Sekoita 2 kananmunaa kermaviilin (100gr) joukkoon, lisää seokseen hieman kermaa, suolaa ja mustapippuria. Lisää liemi täytteiden päälle. Paista vielä noin 15-20 minuuttia kauniin kullanruskeaksi.

Ravintoaineet 100g
Energia 1277,5 / 304,9kJ/ kcal
Rasva 0,2g josta tyydyttyneitä 0g
Hiilihydraatit 67,3g joista sokereita 0,5g
Proteiini 0,7g
Suola 1,3g

Valmistaja: Wanha Kanala
Yhteistyössä: Virtasalmen Viljatuote

Lisätiedot

Paino 248 g