Pelimannitapahtuma Wanha Kanala soikoon la 10.8. klo 15

Wanha Kanala Soikoon -pelimannitapahtuma luo uutta!

Pelimannimusiikki on jostakin syystä musiikkilajeista sellainen, joka saa ihan väkisinkin jalan naputtamaan tahtia, hymyn kohoamaan huulille ja ihmismielen hyvälle tuulelle. Wanha Kanala Soikoon -pelimannitapahtumaa on suunniteltu sydämellä ja rakkaudesta pelimannimusiikkia kohtaan. Paikkana maalaismiljöö keskellä Loimaan alavaa saviseutua sopii tapahtumaan varsin luonnikkaasti.. Toiveissa on luoda tapahtumasta joka elokuinen, hieno, loppukesän tapahtuma, joka kokoaa tämän musiikkilajin ystäviä yhteen ikään katsomatta.

Kaksirivistä railakkaasti
Soittovahvuuteen on saatu mukaan kaksirivisen railakas soittaja, Varsinais-Suomen Kansanmusiikkiyhdistyksen tuore pj Ilmari Hunsa Nousiaisista. Kiikureista yksi perhe on niin läpeensä pelimanneja, että sieltä esiintymään ovat tulossa Villit viulistit, jossa lasten lisäksi vanhemmatkin ovat lupautuneet estradille.

Esiintyjälistalla soittajista siis Yläneen pelimannit, Kootut Teokset – Mynämäki
Kiikureiden Villit Viulistit – Turku ja Ilmari Hunsa – Nousiainen. Lauluryhmistä mukana tällä kertaa Typykät – Yläneeltä ja Säkylän Viihdelaulajat

Kansallispukuja saapi jälleen tuulettaa
Kansallispuvut ovat nousseet kovasti esille, joten mitäpä olisi tämä tapahtuma ilman kansallispukujen tuuletusta. Mahdollisuuksien mukaan myös tilaisuuteen osallistujat saavat mieluusti pukeutua kansallispukuihin.

Soittoa sisällä ja pihapiirissä
Soitto alkaa klo 15 jatkuen konsertin jälkeen vapaalla soitolla ja laululla, myös konsertin aikana lauletaan myös yhdessä. Lipputuloilla tuetaan hienoa ja perinteikästä pelimanniharrastusta – Wanha Kanala siis soikoon nyt ja tulevinakin vuosina.

Ja, mikäli nälättää, myös päivän ruokalistalla on perinteikästä kunnon maalaisruokaa klo 14 alkaen.

Wanha Kanala Soikoon -pelimannitapahtuma
la 10.8. klo 15 alk.
Wanha Kanala pihapiireineen, Oripääntie 1120 (tien 210 varrella) Loimaan ja Oripään rajalla

2019-08-07T10:29:27+03:00